KO IMATE DOVOLJ POSEDANJA

»Podajte se na odkrivanje manj uhojenih poti«

AKTIVNOSTI

Najem koče priporočamo vsem, ki bi se radi odmaknili od vsakdanjega stresa in obremenitev sodobne družbe. Sredi gozdov vas čaka vas popolna sprostitev. Napolnite življensko energijo ob sprehodih po bližnjem gozdu, sadovnjaku in travnikih, kjer vas bo spremljalo petje ptic, šelestenje drevesnih krošenj in občasnih videnj gozdnih živali.

Za aktivno preživljanje prostega časa kliknite TUKAJ.

POHODNIŠTVO

V bližini koče imate razvejano mrežo pohodniških poti.

Priporočamo krajši vzpon na razgledniško točko “Klančnik” ali daljši pohod na Lovrenška jezera. Za več podrobnosti o možnih pohodih si poglejte tukaj ali vodenih ogledih ter aktivnostih si poglejte Pohorc Adventure

KOLESARJENJE

Poleg okoliških gozdnih in lokalnih cest, poteka mimo neposredne bližine koče tudi označena kolesarska pot. Lahko pa se povežete z lokalnim kolesarskim društvom: kolesarji@lovrenc.net; 041 778 358

  • Zemljevid najdete TUKAJ.
  • Kolesarska karta pohorja (PDF).
  • Bike park Rogla TUKAJ.
SMUČANJE

V bližini se nahaja turistično središče Rogla, ki je oddaljeno 28 km (45 minut z avtom) ter smučarski center Ribnica na Pohorju, ki je oddaljen 13 km (20 minut z avtom).

LOKALNE ZNAMENITOSTI

Če imate sproščanja za en dan dovolj, je v okolici precej lokalnih znamenitosti in aktivnosti. Za ogled znamenitosti v Lovrencu na Pohorju kliknite TUKAJ.

SearchKoča Dobnik
Share:
Profiles:
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website. Update my browser now