DOŽIVITE PREPROSTOST BIVANJA

Spoznajte očarljivost več kot 200 let stare koče.

Lokacija

Koča Dobnik se nahaja sredi Pohorskih gozdov, 2 km izven Lovrenca na Pohorju in 33 km zahodno od mesta Maribor v smeri Dravograd.

Najbližja mednarodna letališča so: letališče Edvarda Rusjana Maribor (oddaljeno 35 km), letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (oddaljeno 156 km), Letališče Graz – Avstrija (oddaljeno 85 km), letališče Zagreb – Hrvaška (oddaljeno 150 km), in letališče Aeroporto Ronchi Dei Legionari Trieste – Italija (oddaljeno 273 km).

Do koder ti seže oko...

Koča stoji na 44 ha velikem posestvu in vam nudi popolno sprostitev, mir in intimo.

Okrog hiše se nahaja velik vrt z gugalnico, prostorom za žar, kuriščem na prostem, savno ter paviljon, kjer lahko posedate in uživate ob vonju domačih zelišč in dišavnic.

Aktivnosti

Najem koče priporočamo vsem, ki bi se radi odmaknili od vsakdanjega stresa in obremenitev sodobne družbe.

Zagotovljena vam bo popolna sprostitev sredi gozdov, kjer se boste lahko napolnili z novo energijo ob sprehodih po bližnjem gozdu, sadovnjaku in travnikih, kjer bo vas spremljalo petje ptic, šelestenje drevesnih krošenj in občasnih videnj gozdnih živali.

Nastanitev ***

V koči je popolnoma opremljena kuhinja, dnevna soba z jedilnico za 12 oseb, kopalnica s tuš kabino in wcjem, 4 spalnice za 8 oseb z dodatnimi 4 ležišči.

Vse kar potrebujete so le vaša oblačila, toaleta in živila. Za popolno sprostitev v koči ni dostopa do interneta in kabelske televizije.

S preostalim svetom ste tako povezani samo preko mobilnega signala in radijskih valov. 🙂

Družine

Koča je primerna za družine z malimi otroki. Raziskovanje okolice, skrivanje za drevesi, opazovanje srn ali le prijetno popoldne na gugalnici ali v peskovniku so razlogi, zakaj malčki na našem posestvu tako uživajo. V kolikor zagode vreme pa smo poskrbeli tudi za kratkočasenje z družabnimi igrami, branjem knjig ali gledanjem DVD-jev.

Za prijeten spanec pa imamo za najmlajše na voljo tudi otroško posteljico.

 

SearchKoča Dobnik
Share:
Profiles:
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website. Update my browser now